BijlesHuis - Vind de perfecte leraar (2023)

Krijg direct toegang tot gepersonaliseerde SPSS-begeleiding van de beste face-to-face docenten. Haal het beste uit jezelf met de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

18000+Succesverhalen en mentoren van:

 • BijlesHuis - Vind de perfecte leraar (2)
 • BijlesHuis - Vind de perfecte leraar (3)
 • BijlesHuis - Vind de perfecte leraar (4)
 • BijlesHuis - Vind de perfecte leraar (5)
 • BijlesHuis - Vind de perfecte leraar (6)
 • BijlesHuis - Vind de perfecte leraar (7)
 • BijlesHuis - Vind de perfecte leraar (8)
 • BijlesHuis - Vind de perfecte leraar (9)
 • BijlesHuis.nl
 • privé lessen nederlands
 • Studiebegeleiding Utrecht
 • Aulas de Utrecht SPSS

Individuele bijles voor alle SPSS niveaus

Vind je het lastig om steeds verder te komen met SPSS terwijl je collega's de mooiste graphics maken? Doe dan een één-op-één consult aan huis en je zult merken dat je je binnen de kortste keren beter voelt. Onze hoogleraren statistiek zijn SPSS-professionals die het onderwerp in uw eigen tempo toelichten. Daarnaast demonstreren ze stap voor stap verschillende technieken uit het programma. Met kleine taken kun je SPSS beter leren beheersen. Zolang je maar het gewenste niveau bereikt.

Specifieke of algemene hulpvraag? Wij brengen je in contact met de juiste docent

Wat je ook tegenkomt op school of tijdens je studie, wij hebben de juiste SPSS-docent met de juiste ervaring. Dit helpt niet alleen met de inhoud, maar helpt je ook om goede studievaardigheden te ontwikkelen, zodat je zelfstandig verder kunt leren. Na een telefonisch consult brengen we je in contact met een ervaren SPSS-docent. Je krijgt bijles en studieadvies wanneer het jou uitkomt.

Bijles wanneer het jou uitkomt

Is je wekelijkse schema van studie, werk, sport en vrije tijd compleet? Heb je toch SPSS-bijles nodig? We organiseren dan extra lessen op een moment dat het jou het beste uitkomt. Op die manier raakt je weekschema niet overvol en krijg je toch de lessen die je nodig hebt. BijlesHuis biedt ook de mogelijkheid om aanvullende cursussen te volgen op openbare plaatsen. Denk aan bibliotheken en universiteiten. Alsof dat nog niet flexibel genoeg is, kun je ook online lessen volgen. Dat gaat snel en eenvoudig in onze digitale leeromgeving. Een goede webcam en een goede internetverbinding zijn voldoende voor urenlang bijles.

BijlesHuis - Vind de perfecte leraar (10)

BijlesHuis - Vind de perfecte leraar (11)

BijlesHuis - Vind de perfecte leraar (12)

1. Vertel ons waar je naar op zoek bent

Vul je profiel in en vertel ons meer over jezelf zodat we je beter kunnen helpen.

2. Wij vinden gratis de perfecte leraar voor je!

Op basis van de door u verstrekte informatie matchen onze trainingsspecialisten u met de docent die het beste bij uw profiel en rooster past.

3. Leer altijd en overal - online of in face-to-face cursussen

Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om je opleiding te integreren in je dagelijks leven. Daarom maken we het je zo gemakkelijk mogelijk om een ​​leraar te vinden, waar je ook bent.

Op zoek naar een leraar?

Wij kunnen alle vragen beantwoorden.

Hallo @bijleshuis.nl

Contacteer ons van maandag tot vrijdag: 9u tot 18u

BijlesHuis - Vind de perfecte leraar (13)

BijlesHuis - Vind de perfecte leraar (14)

Geraldine

Account Manager

Op zoek naar een leraar?

Wij kunnen alle vragen beantwoorden.

Hallo @bijleshuis.nl

neem contact met ons op onder
Ma-Vr: 9u-18u

Enkele van onze geselecteerde docenten:

statistische software

Geld

Utrecht

Bachelor / HBO

Universiteit Utrecht

Wereldwijde duurzaamheidswetenschap

Kim ensina SPSS

Ik wil graag aanvullende cursussen aanbieden omdat ik het belangrijk vind dat iedereen extra hulp krijgt als iets niet lukt of te moeilijk is. Ik draag mijn kennis ook graag over aan andere mensen. Ik heb nog niet alleen gestudeerd, maar het werk als student-assistent is vergelijkbaar. Via de studievereniging kwam ik bij BijlesHuis terecht. BijlesHuis is partner in het zoeknetwerk.

9/10

Utrecht

Wereldwijde duurzaamheidswetenschap

BA/HBO, Universiteit Utrecht

statistische software

kwelling

Taal

Mestre / Waugh

Erasmus Universiteit Rotterdam

algemene economie

Harry ensina SPSS

Mijn passie is het omzetten van data in informatie en deze goed presenteren. Ik gebruik mijn kennis graag om anderen te helpen. 2023 Jarenlang heb ik leerlingen ondersteund in SPSS, statistiek, boekhouden, Excel en economie, maar ook wiskunde en economie. Ook heb ik ervaring met het begeleiden van proefschriften. Ik vind dit heel leuk om te doen!

8,8/10

Taal

algemene economie

Erasmus Universiteit Rotterdam Master/WO

statistische software

Shakira

Utrecht

Bachelor / HBO

Universiteit Utrecht

algemene sociale wetenschappen

Shakila geeft les in SPSS

Shakira volgt een master in interdisciplinaire sociale wetenschappen. Ze woonde enige tijd in Canada en heeft ervaring met lesgeven in wiskunde, statistiek, wetenschappen en Engels.

Utrecht

algemene sociale wetenschappen

BA/HBO, Universiteit Utrecht

statistische software

Nummer

Amsterdam

doctoraat

Universiteit van Amsterdam

Beleid

SPSS-begeleiding met Shifra

Momenteel werk ik als Senior Beleidsadviseur. Daarvoor werkte ik vier jaar als onderzoeker en hoogleraar aan de Universiteit van Amsterdam, waar ik voornamelijk vakken in de statistiek gaf. Ik heb een doctoraat en drie masters, allemaal gericht op kwantiteit en statistiek (waaronder een master in statistiek). Ik deel mijn liefde voor statistiek graag met anderen.

Amsterdam

Beleid

PhD, Universiteit van Amsterdam

statistische software

Charlotte

Amsterdam

doctoraat

Universiteit van Oxford

Doctoraatsproefschrift in de criminologie

Charlotte ensina SPSS

Bijles geven was voor mij een hele leuke afwisseling van het onderzoekswerk. Ik vind het erg leuk om de voortgang van privélessen te zien, ik probeer het leren leuk te maken en heb veel geduld. Wat mij motiveert, is proberen studenten verder te brengen dan de stof. Daarmee bedoel ik dat we niet zoeken naar de trucs die je helpen op het examen, maar naar de logica achter de stof (vooral statistiek) zodat je problemen zelf kunt oplossen en niet zo snel in de war raakt als ze ontstaan. Een beetje af. Als promovendus doe ik zelf gezamenlijk onderzoek naar misdaad aan de Universiteit van Oxford. Dit jaar verblijf ik in Amsterdam voor een excursie. Sinds de middelbare school begeleid ik met veel plezier studenten: het geven van bijles Latijn en Engels, het begeleiden van scripties van afstudeerders en het geven van softwarecursussen aan masterstudenten. Ik heb een MA in Sociologie van de Universiteit van Oxford, waar academisch schrijven en onderzoeksmethoden zeer veeleisend zijn, en een BA van University College Amsterdam.

9,2/10

Amsterdam

Doctoraatsproefschrift in de criminologie

PhD, Universiteit van Oxford

statistische software

Sim

Anderen

Mestre / Waugh

Universiteit van Amsterdam

Meesters in de wiskunde

Jeroen geeft SPSS-lessen

Ik heb een Master in Wiskunde met Honours en ruime ervaring met bijles geven in Wiskunde en Statistiek op VO, HBO en WO niveau. Lesgeven is een van de coolste banen die ik ooit heb mogen doen. Tijdens mijn studie kwam ik erachter dat ik liever anderen help hun problemen op te lossen dan mijn eigen problemen op te lossen. Het geeft veel voldoening als je ziet dat je hulp echt wordt gewaardeerd en nuttig wordt gevonden. Naast mijn studie werk ik als student-assistent bij bacheloropleidingen wiskunde en econometrie (basiswiskunde, stochastiek 1, functietheorie, lineaire algebra), waarvoor ik dit jaar de Gouden Krijt Award voor beste tutor heb gewonnen. Ook heb ik een aantal jaren lesgegeven aan een groep 1e en 2e leerjaar wiskundestudenten met een focus op algemene studievaardigheden. Als laatste heb ik ook de cursus Wiskundige Netwerken van de universiteit gevolgd voor leerlingen van vwo 5 en 6 die een maand wilden studeren op de wiskundevakken die op de universiteit werden gegeven (bijvoorbeeld over het vermoeden van het ABC en complexe netwerken).

9/10

Anderen

Meesters in de wiskunde

Master/WO aan de Universiteit van Amsterdam

statistische software

Geld

Rotterdam

Bachelor / HBO

Universiteit voor Toegepaste Wetenschappen van Zuid-Duitsland

Oosterse talen en communicatie gecombineerd met internationaal zakendoen

Kim ensina SPSS

Het geeft voldoening om belangrijk te kunnen zijn voor anderen, vooral als studenten het goed kunnen doen met mijn steun.

Rotterdam

Oosterse talen en communicatie gecombineerd met internationaal zakendoen

BA/HBO, Hogeschool Zuyd

statistische software

Marjolein

Utrecht

Mestre / Waugh

Universiteit van Tilburg

Datawetenschap voor bedrijven en bestuur

Marjoleins SPSS-Tutorial

Ik hou van programmeren, het is geweldig om zo snel "geweldige" dingen te kunnen doen met een computer. Daarom vind ik dat programmeren tot de basiskennis van de nieuwe generatie basisschoolleerlingen moet behoren. Dit is een zeer nuttige manier van denken die op veel andere gebieden van het leven kan worden toegepast. Dit inspireerde me om programmeerlessen te geven.

Utrecht

Datawetenschap voor bedrijven en bestuur

MSc/WO aan Tilburg University

statistische software

Fabian

Utrecht

Bachelor / HBO

Universiteit Utrecht

Psychologie

Fabiennes SPSS-zelfstudie

Fabienne heeft een Master in Pedagogische Wetenschappen en heeft uitgebreide ervaring met het opvangen van basisschoolkinderen en het geven van gymnastieklessen. Ze helpt basisschoolkinderen naar het BijlesHuis.

Utrecht

Psychologie

BA/HBO, Universiteit Utrecht

statistische software

Markeren

Amsterdam

doctoraat

vrije universiteit amsterdam

sociale en culturele studies

Marco geeft SPSS-les

Van 1996 tot 2003 werkte ik als onderzoeker en hoogleraar aan het Institute for Social Science Research Methods and Technologies aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Als hoogleraar ben ik primair verantwoordelijk voor het aansturen van een onderzoekspraktijk waar studenten in groepjes van vijf werken aan een compleet onderzoeksproject. Deze cursus dient als de voorlaatste cursus in de voorbereidingscursus voor proefschriften. Vanwege mijn werk heb ik ook veel proefschriften begeleid. Het begeleiden van stages en dissertaties is voor mij altijd een plezier geweest, niet in de laatste plaats omdat verschillende aspecten van wetenschappelijk onderzoek aan bod komen bij het maken van rapporten en dissertaties. Dit is dus een ideale kans om in relatief korte tijd te werken op gebieden waar studenten zich nog moeten ontwikkelen om hen te inspireren en te motiveren. Mijn kennis en vaardigheden in SPSS zijn goed. Deze kennis kan ik overdragen en heb ik ook als docent gedaan. Ik heb ervaring met het begeleiden van groepen studenten en het begeleiden van individuele studies. Stimuleren, motiveren, kennis overdragen en begeleiden trekken mij erg aan. Ik heb een stabiele persoonlijkheid, gevoel voor humor en geduld.

Amsterdam

sociale en culturele studies

Ph.D., Vrije Universiteit van Amsterdam

Bekijk meer docenten BijlesHuis SPSS laat minder zien

Populaire aanvragen voor bijles

bijlesdocent SPSS Utrecht, bijles, bijles SPSS Utrecht, bijles zomerbijles, wil bijles, bijles in Utrecht, betaalbare bijles, bijles SPSS Utrecht, bijles Engels

interessante weblog

Leer over geweldige leerverhalen, praktische studietips en meer

Wat is een bijlesdocent? Wat is huiswerkbegeleiding?

Vaak zijn de twee termen synoniem, maar er zijn enkele belangrijke verschillen tussen bijles en huiswerkbegeleiding.

Lees deze blogpost

Hoe weet ik of ik hoogbegaafd ben?

In deze blog geven we je graag meer informatie over talent, wat het is, hoe je het herkent en hoe je er het beste mee om kunt gaan.

Lees deze blogpost

Peptiden: hulp bij leren?

Wat houdt doping precies in en welke risico's en gevaren brengt het met zich mee?

Lees deze blogpost

Meer informatie>

References

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Arline Emard IV

Last Updated: 08/27/2023

Views: 6345

Rating: 4.1 / 5 (52 voted)

Reviews: 91% of readers found this page helpful

Author information

Name: Arline Emard IV

Birthday: 1996-07-10

Address: 8912 Hintz Shore, West Louie, AZ 69363-0747

Phone: +13454700762376

Job: Administration Technician

Hobby: Paintball, Horseback riding, Cycling, Running, Macrame, Playing musical instruments, Soapmaking

Introduction: My name is Arline Emard IV, I am a cheerful, gorgeous, colorful, joyous, excited, super, inquisitive person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.