BijlesHuis - Vind de perfecte leraar (2023)

Krijg vandaag gepersonaliseerde statische training van de beste persoonlijke tutor. Haal het beste uit jezelf met de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

18000+Succesverhalen en mentoren van:

 • BijlesHuis - Vind de perfecte leraar (2)
 • BijlesHuis - Vind de perfecte leraar (3)
 • BijlesHuis - Vind de perfecte leraar (4)
 • BijlesHuis - Vind de perfecte leraar (5)
 • BijlesHuis - Vind de perfecte leraar (6)
 • BijlesHuis - Vind de perfecte leraar (7)
 • BijlesHuis - Vind de perfecte leraar (8)
 • BijlesHuis - Vind de perfecte leraar (9)
 • BijlesHuis.nl
 • privé lessen nederlands
 • Tutoria na Heuvelrug Utrecht
 • Statik-Tutorial em Utrechtse Heuvelrug

Statisch mislukt? Ga trainen.

Heb je alles geprobeerd maar toch verloren met Statica? Heb je moeite om jezelf te motiveren voor komende examens omdat je je zorgen maakt over tegenvallend weer? Geef niet op, probeer de BijlesHuis statische tutorial. Onze gepassioneerde en ervaren docenten kunnen onderwerpen inzichtelijk uitleggen en oefeningen maken die je echt helpen verbeteren. Online of thuis zo vaak als je wilt. Daarom wordt statisch jouw favoriete onderwerp!

Alle informatie vind je op je persoonlijke portaal

Heb je besloten om statica bij ons te gaan studeren? goed plan! We zullen je ongetwijfeld helpen. Tijdens je bijles volg je alles in je persoonlijke portaal op onze website. Dit is een afgesloten ruimte alleen voor jou en je leraar. Daar vind je je lesdata, de contactgegevens van je docent en een gedeelte voor het delen van bestanden en gegevens. Handig als je bijvoorbeeld wilt dat je docent wat huiswerk nakijkt. Kies je voor online bijles, dan heb je via een persoonlijk portaal toegang tot de digitale leeromgeving van de online cursus.

Beveilig de beste tutor

Leraar niveau B? Ik denk niet! BijlesHuis garandeert jou de beste docent statica! We screenen docenten uitgebreid en nemen alleen docenten aan van A-niveau.Al onze docenten hebben minimaal een bachelordiploma en een certificaat van goed gedrag en ethiek. Maar het is natuurlijk belangrijk dat je gepassioneerd bent over de carrière die je wilt ondersteunen! Hun enthousiasme werkt aanstekelijk en kwaliteit staat altijd voorop. Elke docent is geïnterviewd op BijlesHuis, waarbij we rekening hebben gehouden met hun didactische vaardigheden, ervaring, kennis en motivatie. Zo zorgen we ervoor dat ze jou op de meest effectieve manier les kunnen geven!

BijlesHuis - Vind de perfecte leraar (10)

BijlesHuis - Vind de perfecte leraar (11)

BijlesHuis - Vind de perfecte leraar (12)

1. Vertel ons waar je naar op zoek bent

Vul je profiel in en vertel ons meer over jezelf zodat we je beter kunnen helpen.

2. Wij vinden gratis de perfecte leraar voor je!

Op basis van de door u verstrekte informatie matchen onze trainingsspecialisten u met de docent die het beste bij uw profiel en rooster past.

3. Leer altijd en overal - online of in face-to-face cursussen

Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om je opleiding te integreren in je dagelijks leven. Daarom maken we het je zo gemakkelijk mogelijk om een ​​leraar te vinden, waar je ook bent.

Op zoek naar een leraar?

Wij kunnen alle vragen beantwoorden.

Hallo @bijleshuis.nl

Contacteer ons van maandag tot vrijdag: 9u tot 18u

BijlesHuis - Vind de perfecte leraar (13)

BijlesHuis - Vind de perfecte leraar (14)

Geraldine

Account Manager

Op zoek naar een leraar?

Wij kunnen alle vragen beantwoorden.

Hallo @bijleshuis.nl

neem contact met ons op onder
Ma-Vr: 9u-18u

Enkele van onze geselecteerde docenten:

stationair

Dwight

Utrecht

Bachelor / HBO

Universiteit Utrecht

spel technologie

Statische Dwight-mentor

Op de middelbare school heb ik veel lesgegeven en nu ik mijn draai aan de UU heb gevonden, wil ik dat blijven doen.

Utrecht

spel technologie

BA/HBO, Universiteit Utrecht

stationair

Dion

Chester

Bachelor / HBO

Universiteit van Amsterdam

Statische bijles met Dion

Ik volg momenteel een lerarenopleiding Engels en bijles lijkt me een belangrijke stap om ervaring op te doen. Ik heb een jaar lang stage gelopen op een middelbare school en volg de online cursus How to Survive a Rookie Apprenticeship. Kinderzaken liggen mij nauw aan het hart en ik vind het interessant en belangrijk om ze een stukje wijsheid bij te brengen.

Chester

Bachelor / HBO, Hogeschool van Amsterdam

stationair

ver

Cume de Utrecht

Statische bijles met Sien

Ik geef graag privélessen omdat ik het leuk vind om anderen te helpen en mijn kennis te delen. Ik ben momenteel Russisch aan het leren en heb een jaar lang de Art Therapy Foundation afgerond. Ik help graag studenten die worstelen met Russische grammatica en uitspraak, kunstgeschiedenis, tekenen, tekenen, antroposofie en geneeskunde.

Cume de Utrecht

stationair

Elisabeth

Chester

VWO/Gymnasium

Rijksuniversiteit Groningen

In het bezit zijn van een internationaal baccalaureaatsdiploma. Zit momenteel in het laatste jaar van de bachelor.

Statische bijles met Elizabeth

Ten eerste vind ik het erg leuk om anderen te helpen wanneer ik kan. Ik waardeer het als vrienden me helpen, dus het is waardevol om het voor iemand anders te doen. Ik help graag mijn vrienden als ze iets niet begrijpen, evenals mijn jongere broers en zussen. Ten tweede kan ik het flexibel combineren met mijn studie.

Chester

In het bezit zijn van een internationaal baccalaureaatsdiploma. Zit momenteel in het laatste jaar van de bachelor.

VWO / Rijksuniversiteit Groningen Stadion

stationair

Syrah

karbonade

Statische bijles met Thera

Ik bied graag aanvullende cursussen aan, omdat ik zo in de praktijk kan zien wat ik voor iemand kan betekenen. Het is fijn om het kind de begeleiding en uitleg te geven die het nodig heeft.

karbonade

stationair

Ferro

Driebergen-Riesenburg

Statische bijles met Faye

Mentoring leek een goed startpunt voor mij en de mensen die ik wilde helpen. Mijn droombaan is om geschiedenisboeken te schrijven zonder eurocentrisme, op een manier die geschiedenis weer interessant maakt. Ik denk dat het kennen van je geschiedenis, de samenleving waarin je leeft en de wereld waarin je leeft belangrijk is voor iemands leven, maar ook om de impact van bepaalde beslissingen op de samenleving te begrijpen. Persoonlijk heb ik erg genoten van geschiedenis, sociale studies en aardrijkskunde, en mijn passie is er nog steeds. Ik hou ook van het doorgeven en delen van informatie, dus mijn geografische samenvattingen worden jaren later nog steeds gebruikt door mijn oudere broers. Als iemand iets niet begrijpt, ben ik heel geduldig en bereid om het zo goed mogelijk uit te leggen.

Driebergen-Riesenburg

stationair

markeren

Buurten in de buurt van Dulstead

Statische bijles met Marc

Spaans is mijn moedertaal, ik kwam naar Nederland in 2000 en nu geef ik Spaans les aan kinderen en volwassenen. Geboren en getogen in Spanje, was het voor mij heel gemakkelijk om de echte "Castellano" te leren. Mijn Amerikaanse vrouw en ik hebben vier kinderen en spreken thuis Nederlands, Engels, Spaans en Catalaans. Mijn Nederlands is erg goed en ik geef les in het Nederlands of Spaans, afhankelijk van het niveau van de studenten.

Buurten in de buurt van Dulstead

stationair

Anuk

De Bilt

Bachelor / HBO

Hogeschool Utrecht

Fulltime Bachelor in Human Resource Management

Statische bijles bij Anouk

Ik ben geïnteresseerd in leren en mezelf ontwikkelen en ik hou ervan om mensen op de juiste manier te helpen. Ik gebruik ook andere methoden om de stof te bestuderen, zoals mindmaps. Ik heb veel ervaring met de havo en mijn studie en heb ook een stageplek. Toen ik begon met het maken van taaltoetsen, kreeg ik op de havo een 7 voor Nederlands en op het hbo een 9,5. Daarnaast lijkt het me leuk om aardrijkskunde en/of geschiedenis te studeren. Naast dat ik geïnteresseerd ben in deze specifieke onderwerpen, is er veel materiaal waarmee ik studenten kan helpen: classificeren, samenvatten, ontdekken, etc.

De Bilt

Fulltime Bachelor in Human Resource Management

BA/HBO, Universiteit Utrecht

stationair

ideaal

Soest

Bachelor / HBO

Universiteit Utrecht

Franse taal en cultuur

Statische bijles met Idalia

Ik ben tweetalig (Frans, Nederlands) en als moedertaalspreker zou ik graag de kans krijgen om Frans beter te begrijpen vanuit het standpunt van een moedertaalspreker. Het was een uitdaging voor mij en een kans voor studenten om hun ervaringen in het Frans te delen.

Soest

Franse taal en cultuur

BA/HBO, Universiteit Utrecht

stationair

Yoshida

Howden

doctoraat

Universiteits Hogeschool Londen

Geschiedenis

Tutorial over statica met Guido

Na het voltooien van mijn doctoraat aan de UCL, begon ik te werken als parttime professor geschiedenis aan de universiteit. Ik zie bijles geven als een uitdagende en lonende kans om extra onderwijservaring op te doen. Ik heb ruime ervaring met lesgeven op middelbare scholen, het voorbereiden van universitaire examens en het geven van studiebegeleiding. Mijn aanpak is om meer structuur en plezier te creëren in het leren met studenten, met als doel het leren leuker en succesvoller te maken. Ik kan per direct afreizen naar de regio Utrecht en Amsterdam voor privélessen.

Howden

Geschiedenis

Ph.D., University College London

Meer tonen BijlesHuis hoogleraar statica laat minder zien

Populaire aanvragen voor bijles

Utrecht Heuvelrug Precisa de tutoria, preparação para o exame vwo, tutoria Utrechtse Heuvelrug, tutoria para professores, tutoria Utrecht Heuvelrug, tutoria universitária, tutoria Still Utrechtse Heuvelrug, área de tutoria Still Study Utrechtse Heuvelrug, obter tutoria

interessante weblog

Leer over geweldige leerverhalen, praktische studietips en meer

Wat is een bijlesdocent? Wat is huiswerkbegeleiding?

Vaak zijn de twee termen synoniem, maar er zijn enkele belangrijke verschillen tussen bijles en huiswerkbegeleiding.

Lees deze blogpost

Hoe weet ik of ik hoogbegaafd ben?

In deze blog geven we je graag meer informatie over talent, wat het is, hoe je het herkent en hoe je er het beste mee om kunt gaan.

Lees deze blogpost

Peptiden: hulp bij leren?

Wat houdt doping precies in en welke risico's en gevaren brengt het met zich mee?

Lees deze blogpost

Meer informatie>

References

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Frankie Dare

Last Updated: 11/16/2023

Views: 6347

Rating: 4.2 / 5 (53 voted)

Reviews: 92% of readers found this page helpful

Author information

Name: Frankie Dare

Birthday: 2000-01-27

Address: Suite 313 45115 Caridad Freeway, Port Barabaraville, MS 66713

Phone: +3769542039359

Job: Sales Manager

Hobby: Baton twirling, Stand-up comedy, Leather crafting, Rugby, tabletop games, Jigsaw puzzles, Air sports

Introduction: My name is Frankie Dare, I am a funny, beautiful, proud, fair, pleasant, cheerful, enthusiastic person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.